Rheejes Praote bedankt vrijwilligers met uitje op Middachten

DE STEEG – De vrijwilligers van Rheejes Praote bezochten donderdag 16 augustus de tuin van Kasteel Middachten in De Steeg, dit als dank voor hun vrijwilligerswerk het afgelopen jaar.

Rheejes Praote bestaat al bijna 8 jaar en is in het leven geroepen om begraafplaats De Pinkel in Rheden te onderhouden. Iedere maand gaan vrijwilligers minimaal één maandagochtend met elkaar aan het werk op de begraafplaats om onderhoud te plegen en op te ruimen. En elk jaar wordt er weer iets bedacht om gezamenlijk een uitje te maken als dank voor hun vrijwilligerswerk.

Nadat zij zich verzameld hadden bij het Dorpshuis in Rheden vertrok de stoet in de auto of per fiets richting De Steeg. Een 20-tal vrijwilligers verzamelden zich rond 10.30 uur bij de Oranjerie, om vervolgens een wandeling door de tuin van het kasteel te maken.

Rond 11.30 kwam iedereen naar de Oranjerie en werd ter afsluiting een kop koffie of thee en wat lekkers getrakteerd waarna een ieder weer huiswaarts ging.

Volgend jaar staat mogelijk The Gallery Brummen aan de Arnhemsestraat in Brummen op de agenda als uitje.

Ook alle andere inwoners uit gemeente Rheden mochten deze dag op vertoon van een legitimatiebewijs gratis de tuin en Oranjerie van Kasteel Middachten bezoeken. Dit in kader van deze vrijwilligersdag.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Rheejes Praote

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen