Studenten Groenhorst Velp in voorronde wedstrijd Tuinaanleg

Foto:

VELP – De komende weken vinden in vier plaatsen in Nederland de voorronden van de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg plaats. Twee studenten van Groenhorst Velp behoren tot de deelnemers.

Simon Kuiperij en Bram Wevers gaan Groenhorst Velp vertegenwoordigen tijdens de voorronde in Nijmegen op 31 januari en 1 februari a.s. Vorig jaar zijn deze mannen vierde van Nederland geworden. Simon (Dinxperlo) en Bram (Aalten) werken beiden bij hoveniersbedrijf Esselink BV in Heurne. Uiteraard zijn ze nu al extra aan het trainen samen om het resultaat van vorig jaar te verbeteren. 
De teams van studenten-hoveniers nemen het tegen elkaar op om een deelnameplaats te veroveren voor de nationale finale tijdens Tuinidee in Den Bosch van 22 t/m 22 februari a.s. De overige voorronden vinden plaats in Almelo, Maasland en Houten. De uitslag wordt begin februari bekendgemaakt. 
Foto: Team Groenhorst Velp (Groenhorst Velp)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen