Inschrijving Carnavalsoptocht Velp gestart

VELP – CV de Narrenkap, de Bloaspiepkes en de Leute Bröyers organiseren jaarlijks gezamenlijk de carnavalsoptocht in Velp. Dit jaar is de optocht op 2 maart a.s. Iedereen mag deelnemen aan de optocht, de inschrijving is gestart.

In het hele land is te zien dat de animo om deel te nemen aan de optocht afneemt. Ook in Velp zet deze trend in. De drie organiserende carnavalsverenigingen willen er alles aan doen deze trend te stoppen en de optocht aantrekkelijk te maken voor de inwoners van Velp en omgeving.
“Aan de optocht kan iedereen deelnemen: verenigingen en scholen, maar ook groepen en individuen zijn van harte welkom”, vertelt Theo Abbenhuis, woordvoerder van de drie verenigingen, “Wij roepen iedereen op om mee te doen en zich te melden, zeker wanneer u twijfelt. Wij helpen u graag met bijvoorbeeld materieel.” 
Met deelname dingt u gelijk mee naar de prijzen, die na afloop worden uitgereikt in het Narrenhuuus bij CV De Narrenkap.
Interesse?
Aanmelden kan via de onderstaande mailadressen :
[email protected] of [email protected]; na aanmelding wordt er direct contact met u opgenomen !!
Meer informatie?
CV de Narrenkapde BloaspiepkesLeute Bröyers (Klik op de naam van de vereniging voor een link naar de website)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen