15 september 2e editie Velpse evenement Volop Velp

Foto: Veelzijdig Velp

VELP – Op 15 september vindt de tweede editie van het nieuwe Velpse evenement Volop Velp plaats. Zowel verenigingen, clubs, organisaties, groepen en stichtingen, maar ook particuliere initiatieven krijgen de gelegenheid om zich te manifesteren op dit evenement.

Veelzijdig Velp, de ondernemersvereniging in het centrum van Velp, organiseert dit kleinschalige evenement voor de tweede keer. De start in 2017 werd door de mindere weersomstandigheden enigszins beïnvloed.

Rode loper

Bij een groot aantal winkeliers gaat die middag de rode loper uit en worden klanten en bezoekers welkom geheten voor workshops, informatie, een kijkje achter de schermen of een traktatie. Een voorstelling van een Franse straattheatergroep wordt het hoogtepunt van de middag.

Aanmelden kan nog

Tijdens het middagprogramma, dat om 12.00 uur begint, krijgen Velpenaren in de breedste zin van het woord een podium om hun activiteiten, ideeën, werkzaamheden, hobby’s en kunsten te laten zien en horen. Het is nog mogelijk om je voor deze middag aan te melden door een email te sturen aan [email protected] of te bellen met activiteitenregisseur Jan Huurman (06-24166241).

Het programma bestaat uit verschillende optredens van o.a. de drum- en showfanfare Mr. H. M. van der Zandt en Unisono. Er wordt een open podium gegeven aan een ieder die zijn podiumkunsten wil vertonen met zang, dans of muziek.

Winkeliers doen een extra stap richting de klant

Veel Veelzijdig Velp winkeliers doen mee aan Volop Velp door iets extra’s te bieden aan hun klanten en hen te trakteren. Een kijkje in de bakkerij, het luisteren naar een mini-concert op klavecimbel of het geven van specifieke informatie over producten zijn voorbeelden daarvan. Er komen verschillende (wijn)proeverijtjes en veel aanbiedingen. De deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de rode loper, die ze speciaal voor deze dag uitrollen.

Kofferbakverkoop

In de Emmastraat wordt voor deze gelegenheid een kofferbakverkoop georganiseerd. Op verschillende plekken worden plaatsen gereserveerd om letterlijk vanuit de kofferbak van auto’s overtollige spullen te kunnen verkopen. Er kunnen ook kramen worden gehuurd. Voor het reserveren van een plek, al dan niet met kraam, kan ook een mailtje worden gestuurd naar [email protected].

Les Horsemen

De organisatie van deze middag is ontzettende blij met de komst van een bijzondere straattheateract naar Velp. Les Horsemen uit Parijs geeft twee keer een optreden. Een drietal komieken laten een training voor de komende Olympische Spelen zien, maar dan op een dolkomische manier.

Het evenement sluit om 18.00 uur.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen