Flesseninzamelingsactie AH levert Lorentzhuis een prachtige buitenkeuken op

VELP – Op donderdag 23 augustus overhandigden 4 medewerkers van Albert Heijn Velp symbolisch een cheque van €626,15 aan Saskia Verhoeven, werkzaam op de afdeling Middachten-Zuid van het Lorentzhuis. Met het geld is een prachtige buitenkeuken gekocht.

De cheque werd om 17.00 uur door het team Albert Heijn Lokale Betrokkenheid Velp namens alle klanten van de AH uitgereikt. Het geld is tijdens een zeswekelijkse flesseninzamelingsactie opgehaald. Ook hadden zij naast de buiten barbecue een vleespakket mee gebracht om zo de buitenkeuken direct in te kunnen wijden.

Een medewerker van de Albert Heijn, vroeger werkzaam als kok, ging gelijk aan de slag en bereide hamburgers, speklappen, worstjes en andere lekkernijen op de gloednieuwe buitenkeuken, voor de 20 bewoners van de vleugel Middachten-Zuid.

Nadat iedereen was voorzien van een drankje werd iedereen een smakelijk eten toegewenst en bedankte men de AH-medewerkers en het verzorgend personeel voor het geweldige inzet en het extra werk om dit allemaal mogelijk te maken. Hierna werd er geproost en liet eenieder zich het eten goed smaken.

Ook het personeel nam even de tijd voor hapje en drankje. Het was een fantastische middag en er zullen er nog veel volgen met dit prachtige cadeau waar alle bewoners van kunnen genieten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Saskia Verhoeven:

Mijn dochter werkt bij AH en zij bracht mij op het idee om te vragen of het Lorentzhuis goed doel mocht zijn bij de flesseninzamelingsactie die Albert Heijn telkens voor een periode van twee weken op touw zet. Ik werk zelf bij de afdeling Middachten-Zuid en het is voor ons een soort sport om telkens iets leuks te verzinnen voor onze bewoners. Een buitenkeuken is voor hen geweldig: de geur van de barbecue roept vaak fijne herinneringen op. Ze vinden het gezellig en ze genieten er enorm van om zomers buiten te eten. Gelukkig steunde AH ons initiatief en hebben de klanten enthousiast veel emballagebonnen gedoneerd!’ zo vertelt Saskia Verhoeven blij. De buitenkeuken staat op wielen en gaat voor alle huiskamergroepen gebruikt worden.”

Albert Heijn hoopt met deze aandacht in de media meer bekend te krijgen onder de Velpse inwoners en instanties om zo meer goede doelen te kunnen steunen met deze lege flesseninzamelingsactie van Albert Heijn. Dus meld je aan bij de Albert Heijn aan de Hoofdstraat 232 te Velp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen