Boeddha’s en wierook in Wereldwinkel Velp

Foto:

VELP – De landelijke maand van de spiritualiteit is dit jaar van 10 januari t/m 9 februari. Ook in Wereldwinkel Velp wordt hieraan aandacht geschonken. De vele Boeddhabeelden van allerlei materialen en in alle maten, klankschalen, wijsheid boekjes en andere spirituele producten hebben een prominente plek in de etalage gekregen. Uiteraard is er ook een keur aan wierook, wierookhouders en -branders  en geur-olie. 

Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving. Het lijkt erop dat er ondanks alle welvaart ook iets verloren is gegaan. Daarom zoeken mensen naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn. Spiritualiteit kan heel concreet evenwicht, voeding en richting geven in een complexe wereld. Richting voor een betere omgang met de medemens, onze leefomgeving en onze planeet. Door met aandacht voor wat er écht toe doet te leven, door bewuster te werken en met anderen om te gaan.
wierook-waaier
De Wereldwinkel sluit aan bij deze groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie die we in onze samenleving op dit moment zien. De “spirituele” producten in de winkel is veelal voorzien van achtergrondinformatie over wat het plaatsen van een Boeddhabeeld, het kijken naar een Yogiman of het aansteken van wierook voor je kan betekenen.
Alle producten in de Wereldwinkel zijn fairtrade. Dat betekent een leefbaar loon en een beter leven voor de producenten in ontwikkelingslanden. Wereldwinkel Velp is gevestigd op de hoek van de Hoofdstraat met de Emmastraat.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden