4e editie van het Ibiza Outdoor Weekend bij Café het Schilderij te Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Net als voorgaande jaren organiseert Café het Schilderij aan de Harderwijkerweg 3 te Dieren ook dit jaar weer een Ibizaweekend, geheel outdoor in de tuin van het café!

Ibiza Kidsparty van 8 t/m 14 jaar

Vrijdagavond 31 augustus begint het evenement met een gezellige Ibiza Kidsparty van 8 t/m 14 jaar. vanaf 19:30 tot 22:30. Ouders zijn welkom op het terras voor een drankje terwijl de kinderen swingen in de tuin. De kosten zijn €7 p.p. (incl. 2 consumpties en friet)

18+ party met DJ Looneybazz

Zaterdag 1 september is er een 18+ party met DJ Looneybazz (bekend van radio en tv) achter de draaitafel! Kaarten zijn €7,50 p.p. en kunnen bij de bar worden besteld.

Familiedag voor Jong & Oud 2 september

Zondag 2 september is de Familiedag voor Jong & Oud. Wij zoeken jou (of jullie) om mee te doen aan Dierens got talent! Dus denk jij dat je het talent van Dieren bent, met je stem, streetdance of andere dancemoves? Meld je dan aan via [email protected] voor 3 september 15:00.

Verder is er die dag:

Live muziek, (waarbij iedereen welkom is om te jammen), een kleedjesmarkt (opgeven voor 2 september 12:00), gratis pony ritje van 12:00 tot 14:00, een springkussen en outdoor Cooking. Dus voor een hapje & een drankje of om even te komen buurten is iedereen van harte welkom!

Cafe het Schilderij, Harderwijkerweg 3, Dieren mail: [email protected] en kijk voor meet informatie op http://www.schilderij.net.

Ibiza Outdoor Weekend

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen