Huisdier van de week: Ontmoet Cheeta

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o.

VELP –  Cheeta is een sociale kat met een pittig randje. Hij houdt ervan om tegen je aan te kletsen en is graag bij je in de buurt. Een aai op zijn tijd is ook welkom, maar niet altijd.

Oppakken heeft hij liever niet. Als Cheeta ergens geen zin in heeft laat hij dat merken en kan dan uithalen. Daarom plaatsen we hem niet in een drukke omgeving met jonge kinderen. Cheeta zal zeker naar buiten willen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Cheeta.

Cheeta

 

Diernummer: 22255

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/cheeta/

Heeft u interesse? Geeft u Cheeta een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden