IVN Oost-Veluwezoom viert 55-jarig bestaan met speciale uitgave van ‘Karwij’

Foto: Jannie de Jong

RHEDEN – Burgemeester Carol van Eert van Rheden neemt op zaterdag 15 september het eerste exemplaar in ontvangst van een speciaal jubileumnummer van het tijdschrift Karwij van de lokaal actieve natuurvereniging IVN Oost-Veluwezoom.

Aanleiding voor deze speciale uitgave is het 55-jarig bestaan van de vereniging. Het tijdschrift wordt uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten in Rheden.

Diverse speciale activiteiten

De Burgemeester zal het tijdschrift om 15.00 uur in ontvangst nemen in de Edelhertzaal. Aansluitend kunnen genodigden en leden deelnemen aan diverse speciale activiteiten in en rond het Bezoekerscentrum en de naastgelegen Educatieve Tuin van IVN Oost-Veluwezoom, zoals rondleidingen door de Tuin en een speciale familiewandeling. Ook zijn verhalenvertellers aanwezig en wordt een film vertoond.

De 26 mooiste plekjes van de Oost-Veluwezoom

Het thema van het jubileumtijdschrift is ’55 Jaar Struinen over de Oost-Veluwezoom. Dit speciale glossy nummer bevat onder meer een overzicht van de 26 mooiste plekjes van de Oost-Veluwezoom, handige tips voor het spotten van wild, een Zwijnenspel, recepten en nieuws uit en over de natuur. Het tijdschrift wordt toegezonden aan de leden en relaties van IVN Oost-Veluwezoom en zal via geselecteerde verkooppunten ook verkrijgbaar zijn voor het publiek.

Gerrit Lammers, bestuurslid van IVN Oost-Veluwezoom

“Al sinds 1963 brengen wij mensen in contact met de prachtige natuur in en rond de gemeenten Rheden en Rozendaal via wandelingen, excursies en cursussen en via een eigen Educatieve Tuin. Onze vereniging is nauw verbonden met de lokale gemeenschap. Wij zijn dan ook verheugd dat Burgemeester Van Eert van Rheden als blijk van waardering het eerste exemplaar van het jubileumnummer van ‘Karwij’ in ontvangst wil nemen.”

Meer informatie over de vereniging en haar jubileum is te vinden op www.ivnoostveluwezoom.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen