Eerste Bedriegertjesrally voor Stichting Gaandeweg, doen jullie ook mee?

Foto: Bedriegertjesrally

VELP/ROZENDAAL – Op Zaterdag 17 November 2018 organiseert, Tafelronde 104 Rheden, de eerste editie van de Bedriegertjesrally!

Een leuke en ongedwongen dag waarbij de organisatie samen met de deelnemende equipes en de sponsoren een bedrag ophalen voor Stichting Gaandeweg. Deze stichting biedt gezinnen met jonge kankerpatiëntjes de mogelijkheid op een welverdiende gezinsvakantie. Zie voor meer informatie www.gaandeweg.nl

Puzzel- en kaartleesrit

Na een warme ontvangst op de stijlvolle start- en finishlocatie bij restaurant The Hunting Lodge in Rozendaal worden in een puzzel- en kaartleesrit de rij- en navigatiekwaliteiten van de deelnemers op de proef gesteld. De spectaculaire route voert door prachtige landschappen, langs unieke locaties en over onontdekte wegen. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel en een samenzijn.

Op=op!

Er is plaats voor maximaal 60 equipes (2 personen per equipe; rijder en navigator) en ieder type auto is van harte welkom. Uiteraard worden bijzondere modellen zeer gewaardeerd. Wees er snel bij om zeker te zijn van een plek want op=op!

Het inschrijfgeld per equipe bedraagt slechts €150,–. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 November 2018 via www.bedriegertjesrally.nl.

Wilt u graag alleen bij de borrel op The Hunting Lodge aanwezig zijn (aanvang rond 16:00uur)? Dan kunt u gebruik maken van de Borrelkaart voor slechts €29.50.

Graag wijst de organisatie u ook op de mogelijkheid om bij te dragen als sponsor. Het gehele sponsorbedrag komt ten goede aan Stichting Gaandeweg. Zie voor meer informatie onze website www.bedriegertjesrally.nl.

Graag tot zaterdag 17 November 2018 bij de Bedriegertjesrally!

Tafelronde 104 RhedenOver Tafelronde 104 Rheden

De Tafelronde 104 Rheden is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen