Posbankloop nummer 20, een hele speciale! 

Foto:

VELP – De Posbankloop beslaat dit jaar voor het eerst een heel weekend en omvat vier activiteiten: Hardlopen, Wandelen, Trail en Cross-Duathlon (alleen voor het wandelonderdeel geldt dat inschrijven op de dag zelf nog mogelijk is).

Informatie:
Ga voor alle informatie over tijden en locaties naar www.posbankloop.nl  

Kijk naar de Posbankloopkrant via:


.


Kom naar de Posbankloop en moedig de deelnemers aan!
Meer dan 5.000 mensen doen zaterdag en zondag mee aan de verschillende onderdelen van de Posbankloop. Minstens het dubbele aantal staat langs de kant om de deelnemers aan te moedigen. De weersverwachtingen voor het weekend zijn bijzonder goed, dus ga ook kijken en moedig de deelnemers aan.

Programma:
Kidsrun! Schrijf in en doe mee!
Voor kinderen tot en met 12 jaar zijn er zondag de Coop KidsRuns over 500 en 1.000 meter op de Rozendaalselaan. Op iedere afstand zijn twee starts. Inschrijven kan tot een paar minuten voor de start bij de start- en finishlocatie op Rozendaalselaan.
Living Statues in tuin Kasteel Rozendael!
De Posbankloop biedt Kasteel Rosendael enkele living statues aan ter gelegenheid van het 700-jarig bestaan van het kasteel. Het cadeau geldt ook als dank voor de prettige samenwerking gedurende een reeks van jaren. De living statues poseren zondag in de kasteeltuin van 11.30 tot 15.30 uur.
Hogeschool Van Hall Larenstein komende 3 jaar naamgever wandeltochten Posbankloop!
Hogeschool VHL is ook de komende drie jaar medeorganisator van de wandeltochten van de Posbankloop. De onderwijsinstelling neemt tot en met 2016 de organisatie en facilitering van de wandeltochten voor haar rekening. De naam wordt ‘Hogeschool VHL Posbank Wandeltocht’.
Laat de Emmastraat niet links liggen, ga naar de Posbankloopfair!
Als u van de hardloopstartlocatie aan de President Kennedylaan naar de finishlocatie op de Rozendaalselaan loopt, bestaat de kans dat u de Emmastraat links laat liggen. Doe dat niet. In de Emmastraat is dit jaar van 12.00 tot 17.00 uur een gezellige (streek)markt: de Posbankloop Fair.
Erben Wennemars vuurt bedrijvenloop aan!
Wie kent hem niet: Erben Wennemars. De oud-topschaatser loopt tegenwoordig hard en is ‘ambassadeur’ van de MeeùsRunClub. Zondag geeft hij leiding aan de afvaardiging van sponsor Meeùs, een van de grootste onafhankelijke tussenpersonen op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken.
Tenson Sportkleding functioneel & modieus
De kernactiviteit van Tenson, dit jaar sponsor van de 15 kilometerloop, is het ontwerpen en vervaardigen van outdoor lifestyle kleding met een goede balans tussen het functionele en het modieuze aspect. Met Tenson ben je altijd (veilig) voorbereid op alle weersomstandigheden.
Premies voor verbeteringen van diverse parcoursrecords!
Run2Day/Mizuno stelt flinke geldprijzen beschikbaar voor verbeteringen van de parcoursrecords (m/v). 300 euro voor verbeteringen van de records op de 6 kilometer en 500 euro voor verbeteringen van de records op de 15 kilometer. De recordtijden zijn: 15 km 43.39 (m) en 50.49 (v). 6 km: 18.16 (m) en 21.19 (v).
Emmapiramide rustplaats en Rhedense Schaapskudde
De schaapskudde zien en genieten van de rust? Dat kan zondag bij de Emmapiramide. De Emmapiramide is een centraal rustpunt tijdens alle wandelingen (met uitzondering van die van 7½ kilometer). De hardlopers die deelnemen aan de 15 kilometerloop komen de schaapskudde tegen op de Zijpenberg.
HR-Racevideo en Herinneringsmedaille
Naast een persoonlijke HR-Racevideo krijgen alle deelnemers aan de 6 en 15 kilometerloop van de Posbankloop dit jaar ter herinnering een prachtige medaille. Deze is speciaal geslagen ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van het hardlooponderdeel van het evenement.
Supertrio Klassement
Sporters die zaterdagochtend deelnemen aan de cross-duathlon, zaterdagmiddag aan de trail (30 km) en zondag aan de hardloopwedstrijd (15 km), worden opgenomen in het Supertrio-klassement. De winnaar ontvangt een speciaal T-shirt.
Korting op het verblijf bij Van der Valk Duiven!
De Posbankloop is prima te combineren met een weekendje Arnhem/Velp en omgeving. Hotel Duiven van Van der Valk geeft deelnemers aan de Posbankloop een speciale korting. Vermeld bij uw boeking de actiecode GF 11107 en de korting valt u automatisch ten deel. U kunt ook meerdere nachten boeken.
Een goede reden om lid te worden van Natuurmonumenten!
Als je lid wordt van de Stichting Natuurmonumenten (partner van de Posbankloop) doe je dit jaar gratis mee aan de Posbankloop. Voor meer informatie en inschrijven: www.posbankloop.nl.
Tot zaterdag en of zondag 27 & 28 september in Velp!
Of je nu deelneemt of toeschouwer bent, zaterdag en/of zondag hopen we je te zien in Velp bij de 20e editie van de Posbankloop… adembenemend mooi!
posbankloop-2014-2
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen