Rhederhof in Rheden bestaat dit jaar 55 jaar!

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Rhederhof, zorglocatie van Attent Zorg en Behandeling in Rheden, bestaat dit jaar 55 jaar! Om dit heugelijke feit te vieren, organiseerĀ Attent Zorg en Behandeling dit jaar diverse mooie activiteiten.

Op maandag 24 september worden de bewoners en hun naasten getrakteerd op een drietal mooie circusvoorstellingen verzorgd door Circus in de Zorg. Circus in de Zorg organiseert circusvoorstellingen in heel Nederland, in samenwerking met verschillende Nederlandse Fondsen. Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en andere genodigden krijgen de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie.

Opbouw en afbouwactiviteiten op het terrein bij Rhederhof

Circus in de Zorg zal zaterdag 22 september na 20.00 uur arriveren en zondag gaan zij opbouwen. Na de drie voorstellingen wordt er ook weer direct afgebroken. De medewerkers van Rhederhof hopen op begrip van de omwonenden voor eventuele overlast. Het circus zal plaatsvinden op het grasveld naast het restaurant van Rhederhof. Het circus is uitsluitend toegankelijk voor bewoners van Rhederhof en genodigden met een toegangsbewijs.

Circus in de Zorg

Dit jaar presenteert Circus in de Zorg, in samenwerking met Circus Sijm, de productie Alexander. Deze productie zou je het best kunnen omschrijven als een verzorgd, lief en intiem circusproject. Klein, maar ijzersterk. Opgezet en geproduceerd met dezelfde liefde, passie en vakmanschap waarmee circusdirecteur Alexander reeds 18 jaar circus maakt onder de naam Sijm.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen