Doe jij mee met het schaakkampioenschap Rheden/Rozendaal?

Foto: Schaakkampioenschap Rheden-Rozendaal

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Op 21 en 28 september wordt gestreden om het schaakkampioenschap van de gemeente Rheden. Een toernooi met een zeer lange traditie: het bestaat al vanaf 1950.

Aan het toernooi kunnen alle schakers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal meedoen. Voor huisschakers die meestal alleen tegen bekenden óf de computer schaken is dit een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met een serieus en gezellig toernooi in een sfeervolle ambiance. Natuurlijk is jeugd ook welkom, er wordt gelijktijdig gespeeld om het jeugdkampioenschap tot 20 jaar. Er zal een aantal jonge deelnemers meespelen van onder de 10 jaar.

Er wordt gespeeld in Ontmoetingscentrum De Paperclip, Eiberstraat 14 in Velp. Aanvangstijd op beide avonden 19:30 uur. Op beide avonden speelt iedereen drie partijen, daarvan gegarandeerd een aantal keer tegen tegenstanders van ongeveer gelijke sterkte. Zie ook de website velpsesv.nl.

Deelname is gratis.

Het toernooi wordt georganiseerd door de Velpse Schaakvereniging, en wordt met een financiële bijdrage gesteund door de gemeente Rheden.

Aanmelden kan vanaf nu tot vrijdag 21 september 17:00 uur, bij Eric de Winter, liefst per e-mail ([email protected]), anders telefonisch (06-41361155).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden