Buurtbijeenkomst Tiny Forest bij OBS De Expeditie in Dieren

Foto: IVN Nederland

DIEREN – Op 27 september wordt in Dieren een buurtbijeenkomst georganiseerd over de aanleg van een Tiny Forest op het grasveld bij Openbare Basisschool De Expeditie in Dieren.

Tiny Forest

Een Tiny Forest is een biodivers en inheems bos ter grootte van een tennisbaan. Het bos wordt een natuurlijke speelplek in de buurt, waar kinderen kunnen spelen en van de natuur kunnen leren. Bij het minibos komt ook een buitenlokaal voor onderwijsdoeleinden. Buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Buurtbijeenkomst: 27 september 2018

Hoe moet het Tiny Forest eruit komen te zien? Hoe zorgen we ervoor dat het fijne plek wordt? Vindt u het leuk om mee te helpen om het bos te realiseren? Bijvoorbeeld door te helpen met het beheer of gastlessen te verzorgen? Of heeft u andere ideeën? Kom naar de buurtbijeenkomst op 27 september. Tijdens deze avond kunt u al uw vragen stellen en uw ideeën en wensen delen.

Datum: 27 september 2018
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: Openbare Basisschool De Expeditie (Meidoornlaan 195, Dieren)

Plantdag in november

In november wordt de eerste boom geplant. Buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om een boompje te komen planten. Houd de website van obs De Expeditie in de gaten voor meer informatie. Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden