Emmastraatfair in Velp tijdens de Posbankloop 28 september

Foto:

VELP – Zondag 28 september is het koopzondag in de Emmastraat, de straat is afgesloten voor verkeer en veel winkels zijn geopend.

Op de straat vindt u een markt met kramen van de Emmastraat ondernemers en externe bedrijven met o.a. streekprodukten. Marc Pluim Fotografie loopt door de straat met informatie over foto’s en de vele mogelijkheden die zij kunnen bieden op gebied van fotografie. ICT visie heeft een kraam met super aanbiedingen op gebied van inktpatronen. Tevens hebben zij een suikerspin machine.
Aan het vermaak voor kinderen is ook gedacht, voor de kerk is een kinderplein ingericht met een springkussen, bellenblaas en kunnen zij blikgooien. 
Op diverse terrasjes kunt u terecht voor een hapje en een drankje, en verder is  er onder andere een poffertjeskar, een bloemenkraam, de schilderclub Creso met schilderijen en informatie en op het schoolplein van de Fredericusschool is een kleedjesmarkt. Ook is de Dierenambulance aanwezig, een snoepkraam, de imkervereniging  met heerlijke honing en nog veel meer.
Door de straat loopt regelmatig een dweilorkest en er is een optreden van een zangeres, kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om een gezellige middag te hebben in Velp tijdens en na de Posbankloop.
Deze Posbankloop-/Emmastraatfair is van 12.00 tot 17.00 uur, en is gelegen tussen de start van de Posbankloop op de Kennedylaan en de finish op de Rozendaalselaan.
 
posbankloop-2014
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden