Nominaties gevraagd voor de uitreiking van de Groene en Rode Lintjes 2014

Foto: Groenlinks Rheden

RHEDEN – GroenLinks Rheden zal ook in 2014 weer een Groen lintje uitreiken. Dit is een onderscheiding die gaat naar mensen die zich op positieve wijze inzetten voor groen en duurzaamheid in de gemeente Rheden.

In 2013 heeft mevrouw R. van de Veen, vele jaren lang IVN vrijwilligster op basisscholen, het Groene Lintje van GroenLinks in ontvangst mogen nemen.
Voor het eerst zal GroenLinks Rheden ook een Rhedens rood lintje uitreiken aan die persoon of organisatie die zich inzet voor een sociaal klimaat en een rechtvaardiger wereld.
In de gemeente Rheden zijn heel wat mensen die zich inzetten voor hun leefomgeving. GroenLinks maakt zich sterk voor een groenere en socialere gemeente en geeft graag een pluim aan anderen die daaraan bijdragen.
Constans Pos, prominent GroenLinks lid in de gemeente Rheden zal de lintjes uitreiken.
Nominaties
Weet je iemand die een groen of rood lintje verdient, dan hoort het organiserend comité dit graag. Als je iemand nomineert, krijg je uiteraard een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking. Deze zal eind oktober plaatsvinden op een groene, sociale locatie.
Informatie
Je kunt je nominatie via de mail zenden aan Peter Wind, lid van het organiserend comité: [email protected] of  per post naar Admiraal Helfrichlaan 65, 6952 GC Dieren.
De nominatie dient voorzien te zijn van naam en contactgegevens van de genomineerde, van je eigen contactgegevens en van de motivatie voor de voordracht
Uiterste inleverdatum is 8 oktober 2014.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden