Kunst van de buren, vier dagen regionale kunst in Velp

Foto:

VELP – Met trots presenteert Nieuwe Ruimte vier dagen regionale kunst in Velp. Op 13/14 oktober en op 20/21 oktober is er kunst, live muziek en theater in de voormalige bibliotheek.

Voor het eerst is er een grote expositie, georganiseerd door Nieuwe Ruimte in samenwerking met Fotoclub Dieren, Scarabee Oosterbeek, KWA Schaarsbergen en Het Web uit Doetinchem.

Er zijn optredens van Hans Hamers, Gerda Reijnders en anderen. René Kijne reageert met gedichten op de expositie en Hanni Stolker wandelt tussen kunst en publiek in een verrassende performance.

De Stichting Nieuwe Ruimte wil met Kunst van de buren laten zien dat cultuur in de gemeente Rheden en omgeving een plaats verdient. Donateurs/beeldend kunstenaars van Nieuwe Ruimte tonen recent werk. De combinatie met vier partner organisaties maakt interessante vergelijkingen mogelijk.

De expositie is gratis toegankelijk op zaterdagmiddag en zondagmiddag van 12.00 – 17.00 uur.

De Stichting Nieuwe Ruimte is een initiatief van een groep kunstenaars uit de gemeente Rheden. De stichting streeft naar contact tussen kunst en inwoners van Rheden. De Stichting Nieuwe Ruimte heeft ongeveer 70 betalende donateurs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen