Rheden.nieuws.nl in nieuw jasje gestoken

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Waar ga jij het eerste naartoe voor het nieuws uit jouw gemeente? Natuurlijk naar rheden.nieuws.nl!

Nieuws.nl heeft inmiddels 409 lokale gemeentelijke nieuwswebsites online, waarvan er ruim 90 beheerd worden door lokaal bekende journalisten, redacteuren en fotografen.

Alle sites zijn deze week in een nieuw jasje gestoken: fris, strak, modern en uiteraard nog steeds lokaal.

Al deze lokale nieuwswebsites brengen samen het laatste nieuws van Nederlandse bodem. Deze lokale websites zijn de nummer één website voor het nieuws dat zich afspeelt in jouw gemeente en regio. Kortom, jouw wereld, jouw nieuws.

De website rheden.nieuws.nl is visueel ingesteld, adaptive en in de toekomst zal er mogelijk ook meer aandacht zijn voor videocontent. Ook zijn wij erg actief op Social Media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+.

Wat leeft en speelt er in jouw gemeente en waar moet je zijn voor de beste restaurants en de leukste (culturele) activiteiten? Natuurlijk op de vernieuwde lokale website rheden.nieuws.nl!

Wij zijn altijd nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden bezig te zijn met het lokale nieuws, de politiek, activiteiten en fotograferen daarvan. Lijkt het jou interessant om mee te helpen, nieuws te vergaren voor rheden.nieuws.nl? Neem dan contact met ons op via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden