Grote belangstelling bij jubileumconcert Dierens Mannenkoor

DIEREN – Grote belangstelling bij het jubileumconcert van het Dierense Mannenkoor in de Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan te Dieren, dat ter ere van het 50-jarig bestaan gegeven werd.

Meer dan 400 belangstellenden waren aanwezig bij het concert.

Voorzitter Adri Schellevis heette iedereen van harte welkom, en in het bijzonder burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden. Hij was blij dat zovele naar dit jubileumconcert waren gekomen. “Het geeft een stimulans om door te gaan en laat zien dat er veel belangstelling is voor het koor. Ik geef dan ook graag het woord over aan de dirigent Ronald Brons.”

Het koor opende de avond vervolgens met het eerste lied “Wenn Zigeuner Hochzeit machen”.

Erepenning

Hierna nam burgemeester Carol van Eert het woord hij feliciteerde het Dierens Mannenkoor met haar vijftig jarig jubileum. “Maar er is nog iets bijzonders, ik heb daarom ook mijn ambtsketen om niet met het logo van de gemeente Rheden maar met de achterkant naar voren met het portret van Prins Willem Alexander. Dit betekent dat ik een erepenning ga uitreiken, normaal gesproken is dit altijd een verrassing. Maar er waren een paar leden zo enthousiast, die vertelden het per ongeluk aan ander en in een mum van tijd wist iedereen van het koor er al van.”

Burgemeester Carol van Eert riep vervolgens Gerard en Frans Gerritsen naar voren, zij ontvingen ieder een oorkonde voor hun 50-jarig lidmaatschap. Voorzitter Adri Schellevis ontving namens het Dierens Mannenkoor de Koninklijke Erepenning.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden