Zo gaan burgemeester en wethouders gemeente Rheden het nieuwe politieke jaar in

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – De eerste gemeenteraadsvergaderingen en informatieavonden zijn inmiddels weer gepasseerd, er zijn al een aantal besluiten door de gemeenteraad genomen. Het politieke jaar is na het zomerreces weer vol aan de gang.

Rheden.nieuws.nl heeft aan burgemeester en wethouders van gemeente Rheden gevraagd zich uit te laten over haar plannen voor het komende jaar. Niet alleen geven wij u een kijkje in de plannen die de leden van B&W hebben in de politiek, maar geven u ook een persoonlijk kijkje in het leven van burgemeester en wethouders en de gemeentesecretaris.

We doen dit door hen allen een 6-tal gelijke vragen te stellen en hun antwoorden, beginnende met die van burgemeester Carol van Eert, en vervolgens in willekeurige volgorde, te publiceren.

Het gaat om de volgende vragen/punten:

  1. Kort verhaaltje over uzelf met naam, leeftijd, politieke voorkeur, aantal jaren actief, gezinssituatie, woonplaats, hobby’s.
  2. Welke functie heeft u in het college en welke portefeuilles heeft u in uw werkpakket zitten en welke spreekt u het meest aan?
  3. Geef 2 goede eigenschappen en één minder goede eigenschap van uzelf.
  4. Wat zijn de doelen die u graag het komende jaar verwezenlijkt wil zien?
  5. Wat zijn uw verwachtingen voor het komende jaar en hoe ziet u uzelf daarin passen?
  6. Stukje eigen inbreng over bijvoorbeeld een interesse, hobby, een probleem dat u extra aandacht wil geven, een prachtig initiatief, etc, etc.

Burgemeester Carol van Eert trapt af op dinsdag 9 oktober 2018.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden