Huisdier van de week: Ontmoet Siska

Foto: Dierentehuis Arnhem & Omstreken

VELP – Siska is een lieve en bescheiden hond en bezit een flinke dosis nieuwsgierigheid. Speuren is dan ook haar grootste hobby, ook heeft ze een goed ontwikkeld jachtinstinct.

Siska is in het verleden gegrepen door een andere hond en is daarom erg onzeker rondom andere honden. Dierentehuis Arnhem & omstreken is met haar bezig gegaan en ze maakt grote sprongen vooruit op dit gebied. Ze kan nu aan een lange lijn kennismaken met andere honden. De focus van het “werk” van  Dierentehuis Arnhem & omstreken, met haar ligt met name op stressverlichting en socialisatie en minder op training.

Ze is vriendelijk naar iedereen maar heeft vanwege haar bescheiden karakter even de tijd nodig om zich volledig open te stellen. Mocht je het geduld hebben om haar volledige vertrouwen te winnen dan durft ze de wereld met je aan. Vanwege haar zachte karakter vermoeden we dat ze ook lief is met kinderen maar vanwege haar initiële onzekerheid plaatsen we haar niet bij kleine kinderen.

Siska - Dierentehuis Arnhem & Omstreken

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Siska.

 

Diernummer: 26333

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/siska/

Heeft u interesse? Geeft u Siska een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden