Burgemeester Carol van Eert opent Kinderdagverblijf Marron in Dieren

DIEREN – Burgemeester Carel van Eert opende zaterdag 20 oktober Kinderdagverblijf Marron, zij starten hun activiteiten in het nieuwe onderkomen op de locatie van MHC Dieren aan de Imboslaan 2a te Dieren.

Initiatiefnemer Marc Pans is blij met zijn nieuwe onderkomen.

“Dit sluit helemaal aan op onze visie, de kinderen kunnen hier vrij spelen, en vanuit hier kunnen we zo de vrije natuur in, de bossen van de Veluwe waar de kinderen kunnen leren in de natuur. Al bijna 30 jaar zijn wij actief in de opvang van jonge kinderen en de afgelopen jaren zijn wij op zoek geweest naar een mogelijkheid om ook voor kinderen tot 12 jaar een écht aansprekend pakket aan te kunnen bieden. Met de nieuwbouw van de locatie van Hockeyclub MHC Dieren kwam er eindelijk een locatie waarin we geloven. Het is een prachtig gebouw met veel hout en veel uitzicht op de natuur, gelegen aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom.”

Hockeyclub MHC

“En omdat het gebouw toch veelal doordeweeks leegstaat is het goed te combineren met de Kinderdagverblijf Marron”, aldus voorzitter Jos Wortelboer van Hockeyclub MHC. “Het is voor beide partijen een win-win situatie.”

Openingshandeling

Burgemeester Carol van Eert  had de eer om samen met de kinderen op een sportieve wijze het nieuwe onderkomen feestelijk te openen, door samen de hindernissen van een opblaasstormbaan te nemen om vervolgens aan het einde op een rode knop in te slaan. Samen met de kinderen om zo het confettikanon af te laten gaan waarmee het nieuwe onderkomen werd geopend. Helaas weigerde het kanon door een technische storing maar dat mocht de pret niet drukken er werd hard geapplaudisseerd door de vele aanwezigen.

Activiteiten

Deze middag waren er ook andere leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd, en was er de mogelijkheid voor de ouders kennis te maken met het Kinderdagverblijf Marron, Sport & Natuur Buitenschoolse Opvang.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie ook op: www.kdvmarron.nl en wilt u nog meer informatie dan mail naar: [email protected]

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden