Clubgebouw TTV Slagvaardig ziet er weer prachtig uit!

RHEDEN – Zaterdag 20 oktober onthulde wethouder Marc Budel  van de gemeente Rheden op feestelijke wijze het nieuwe logo op het fris geverfde clubgebouw van Tennisvereniging Slagvaardig aan de IJsselsingel 3 te Rheden.

Er is hard gewerkt door de vrijwilligers de afgelopen tijd om hun grauwe saaie clubgebouw geheel wit te schilderen, waarna de Verfbrigade aan de slag kon. Zij hebben de afgelopen weken hard gewerkt om het gebouw een kleurrijk en vrolijk uitzien te geven.

Op zaterdag 20 oktober werd om 12:00 uur het nieuwe logo op het fris geverfde clubgebouw, officieel onthuld door wethouder Marc Budel. Dit vond plaats nadat voorzitter Leo den Hoed van Tennisvereniging Slagvaardig iedereen welkom had geheten. Wethouder Marc Budel feliciteerde de vereniging met hun mooie clubgebouw. “Aan de binnenkant moet het nog wat opgeknapt en geverfd worden, maar de buitenkant ziet er prachtig uit, mijn complimenten aan de vele vrijwilligers en de Verfbrigade. In het project Verbetering Rhedense Zuidflank zal er ook nog een hoop veranderen zodat ook de omgeving (de parkeerplaatsen en het groen) een strakker en moderne uitstraling zullen krijgen”, aldus de wethouder. “Dit geldt ook de andere clubs langs de IJsselsingel.”

Nadat het nieuwe logo was onthuld, speelde wethouder Marc Budel een partijtje tafeltennis tegen de winnaar van de prijsvraag: “Wie is deze man op de foto?” Het goede antwoord hierop was Marc Budel, hij speelde toen als 8 jarig jongetje al tafeltennis bij de vereniging. 

Ook werden er die middag tafeltennisclinics gegeven door leden van het eerste team. Daarnaast werd op een tafel “Rond de tafel gespeeld”. Buiten stond een springkussen en gaf de Verfbrigade graffitiworkshops.

Natuurlijk was de bar ook open waar men gratis koffie, thee en limonade voor de kinderen kon krijgen. Kortom het was een leuke, gezellige en sportieve middag, die te bezoeken was van 12:00 tot 17:00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer info op Facebook: TTV Slagvaardig Rheden en op de website: https://ttvslagvaardig.nl/

Wil ten Bras: Oprichter TTV Slagvaardig Rheden
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden