Geen ‘Boer Zoekt Vrouw’…, maar Kat Zoekt Boer!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP/ARNHEM – Regelmatig is Dierentehuis Arnhem en omstreken voor een aantal katten op zoek naar bijvoorbeeld een boerderij, manege of een andere verblijfplaats in het buitengebied waar zij zelfstandig en vrij hun gang kunnen gaan.

Lekker muizen vangen bijvoorbeeld en genieten van een prettig buitenleven.

Ze zijn te zelfstandig dan wel schuw om in een huiselijke setting herplaatst te worden. Ze zijn wel gewend gevoerd te worden en rondom huis of boerderij te verblijven en te genieten van het buitenleven. Deze katten gedijen niet zo goed in een asielsituatie, ze worden uiteraard gesteriliseerd of gecastreerd en daarna pas geplaatst zodat er geen verdere voortplanting zal zijn.

Momenteel is Dierentehuis Arnhem en omstreken op zoek naar adressen waar zij in de toekomst katten mogen plaatsen. Voor meer informatie kunt u van maandag tot en met zaterdag telefonisch contact opnemen via 026-3619861.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans! De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Dierentehuis Arnhem e.o.

article
129590
Dierentehuis Arnhem en omstreken op zoek naar huizen, boerderijen of manege's in het buitengebied
VELP/ARNHEM – Regelmatig is Dierentehuis Arnhem en omstreken voor een aantal katten op zoek naar
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/129590/geen-boer-zoekt-vrouw-maar-kat-zoekt-boer/
2018-11-05T16:22:39+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/11/05162054/Kat-zoekt-Boer.png
Boer Zoekt Vrouw, Boerderij, Buitengebied, Dierentehuis Arnhem en omstreken, Huisdier van de Week, Kat Zoekt Boer, katten, Manege, rheden.nieuws.nl, Zelfstandig
Column, Nieuws