Culturele avond in MFC Presikhaven met Accordeonvereniging Aeolus uit Dieren

Foto: MFC Presikhaven

PRESIKHAAF/DIEREN – Vrijdagavond 16 november 2018 wordt er een volgende culturele avond georganiseerd in het MFC Presikhaven te Arnhem. De Cultuurgroep Presikhaaf (CgP) heeft voor deze avond de Accordeonvereniging Aeolus uit Dieren uitgenodigd voor een concert.

Dit accordeonorkest, gedirigeerd door de enthousiaste Jeroen Gulikers, bestaat dit jaar 50 jaar. Dus zij vieren dit jaar hun jubileum. Het repertoire kent verschillende genres, waarbij te horen zal zijn wat er op een accordeon allemaal mogelijk is. Van pop tot klassiek, maar ook film- en musicalmuziek wordt gespeeld. Muziek van het Motion Trio, The Blues Brothers, maar ook van Astor Piazolla, Mozart en Grieg. Maar ook Hollandse meezingers staan op het programma. Kortom een zeer gevarieerde muzikale avond, voor elk wat wils.

Tijdens deze culturele avond is er ook weer een mini-expositie door één van de kunstenaars van de St. Kunstroute Presikhaaf. Dit keer zal Jolanda Verstegen haar werk tentoonstellen. Zij is beeldend kunstenaar en woont sinds 2015 in Presikhaaf. Haar werk bestaat uit gecombineerde technieken en materialen. Hiervan maakt ze schilderijen, collages en objecten, maar altijd wel met een toevoeging van textiel of textiele technieken. Jolanda noemt haar kunst vaak “aaibare kunst”.

Voorafgaand aan deze uitvoering is er de mogelijkheid in het MFC Presikhaven een warme maaltijd te gebruiken. In samenwerking met de organisatie Vitanos uit Arnhem, onder andere gerund door de bekende Alon Cheng, staan de tafels gedekt in één van de zalen in het MFC aan de Laan van Presikhaaf 7 te Arnhem.

Aan deze uit 2 gangen bestaande maaltijd, die start om 17.30 uur, kunnen maximaal 60 personen deelnemen. Kaarten voor een combinatie van deelname aan de maaltijd en het accordeonorkest zijn te reserveren via [email protected]. Deze combikaarten kosten € 8,00 per persoon. Vermeld duidelijk dat u reserveert voor zowel de maaltijd als de voorstelling. Kaarten voor alleen het concert à € 3,00 zijn ook te bestellen via [email protected] of zijn te koop in de bibliotheek in het MFC

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen