Expositie Henni Stolker over Koning en Koningin in Nieuw Schoonoord van start

VELP – Zondag 11 november opende burgemeester Carol van Eert om 15.00 uur de expositie van Henni Stolker in Nieuw Schoonoord te Velp. Henni Stolker portretteerde Koning Willem Alexander en Koningin Maxima op diverse manieren en exposeert deze portretten nu in de hal van het woon-Zorgcentrum in Velp.

De expositie is tot 21 december dagelijks te bewonderen in de hal van Nieuw-Schoonoord in Velp.

Nadat Henni Stolker iedereen hartelijk welkom had geheten nodigde zij de dames van het zangtrio Bubble’s & Boa’s uit om een aantal liedjes te zingen. De vele dames, meer en deel met hoed op, want dat was de dresscode, maar ook de heren genoten van het optreden.

Hierna nam de burgemeester het woord. Hij feliciteerde Henni Stolker met haar werk, “Ik heb al even rond gelopen maar er zijn prachtige portretten bij, ik heb geen pet op maar anders had ik gezegd ‘petje af’…, geweldig! Ik vind het een prestatie.., zo mooi zijn ze weergegeven. Vervolgens verklaarde burgemeester Carol van Eert de expositie voor geopend en nodigde hij iedereen uit te gaan kijken.

De dresscode was er natuurlijk niet voor niets, aangezien bij koninklijke gebeurtenissen het dragen van een hoed heel gewoon is. Marjorie Louwerens exposeert in vitrines diverse hoedenv an haar eigen hand.

Natuurlijk was er ook gelegenheid voor een hapje en/of drankje te nuttigen in De Elleboog van Nieuw Schoonoord.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden