Sinterklaas in Rheden aangekomen

RHEDEN – Sinterklaas is in Rheden aangekomen op zaterdag 17 november. In verband met de lage waterstand in de IJssel kon Sinterklaas niet in de haven met de stoomboot aankomen maar moest hij bij wijze van uitzondering uitwijken naar de muziektent aan de Veerweg in Rheden.

De Goedheiligman arriveerde daar in een prachtig rijtuig met zijn pieterbazen, vele honderden kinderen en ouders stonde daar al ongeduldig te wachten.

De pieten hadden de vele kinderen gezien om 11.00 uur in een bomvol Partycentrum Ons Huis, waar vandaan de kinderen onder begeleiding van de March & Showband Rheden en het Rhedens Fanfare Corps in optocht naar de muziektent werd gelopen.

Wethouder Ronald Haverkamp ontving de Sint en zijn gevolg om 12.30 uur, samen met de voorzitter van Rhedens Dorpsbelang Jan Frank Mars, hij heette de Sint van harte welkom in het mooie plaatsje Rheden.

De Sint nam alle tijd om de vele kinderen een hand te schudden, terwijl de pieten snoepgoed uitdeelden. Hierna vertrok de menigte weer naar Partycentrum Ons Huis waar nog een mooi feest volgde voor de kinderen met de Sint en zijn pieten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Meer informatie kijk op: www.snor-rheden.nl

Dossier: Sinterklaas
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden