Prins Erwin de 1e en Prinses Cindy nieuw Prinsenpaar van “De Heiknüüters”

RHEDEN – Op zaterdag 17 november is bij carnavalsvereniging “De Heiknüüters” op stijlvolle wijze afscheid genomen van Prins Herman de 2e en Adjudant Martin, die het afgelopen carnavalsjaar met de scepter zwaaiden bij de carnavalsvereniging.

Na een aantal prachtige optredens van de dansgarde ’s, een vrolijke buut en de introductie van de nieuwe jeugdgroep “De Heidebëürlers” werd tijdens het Prinsenbal het carnavalsjaar officieel afgesloten en werd het Prinsenpaar op ludieke wijze “afgevoerd”. In Feestburcht “Ons Huis” werden zij bedankt voor een fantastisch carnavalsjaar, ze waren een visitekaartje voor de vereniging. In zijn afscheidswoord gaf Prins Herman aan dat zij geweldig hebben genoten van dit jaar, maar vooral dat het een gebeuren van de gehele vereniging was.

Prins Erwin de 1e en Prinses Cindy

Na een korte pauze was het tijd voor de opkomst van het nieuwe Prinsenpaar en steeg de spanning tot ongekende hoogte. Onder toeziend oog van gastverenigingen De Geitenbok uit Boxmeer, De Narrenkap uit Velp en De Vrijbuiters uit Rheden werden er twee grote koffers naar binnen gerold. Onder luid tromgeroffel ging de eerste koffer open kwam de nieuwe Prins tevoorschijn gevolgd door zijn Prinses uit de tweede koffer. Het nieuwe Prinsenpaar, Prins Erwin de 1e en Prinses Cindy, begonnen vol enthousiasme aan hun Prinsenjaar  en verklaarden er erg veel zin in te hebben.

Na de installatie met de gebruikelijke protocollen en de showdans van “De Heidebluumkes” kwam er een einde aan het officiële gedeelte. Hierna barstte er een geweldig feest los dat tot in de kleine uurtjes duurde.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

gallery
130097
De spanning steeg tot ongekende hoogte toen er twee grote koffers naar binnen gerold werden
RHEDEN – Op zaterdag 17 november is bij carnavalsvereniging “De Heiknüüters” op stijlvolle wijze afscheid
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/130097/prins-erwin-de-1e-en-prinses-cindy-nieuw-prinsenpaar-van-de-heiknuuters/
2018-11-18T13:50:09+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/11/18134526/Prins-Erwin-de-1e-en-Prinses-Cindy-Cv.-De-Heikn%C3%BC%C3%BCters-2018-19.jpg
carnaval, Cv. De Heiknüüters, Prinsenbal, Rheden, rheden.nieuws.nl
Foto's, Nieuws