Prins Johan de 1e zwaait de scepter bij Cv. De Blaospiepkes

VELP – Zaterdag 24 november vond de Prinsenwissel plaats bij Carnavalsvereniging De Blaospiepkes. In het nieuwe carnavalsjaar zwaait  Prins Johan de 1e de scepter met zijn Prinses Diana en Pagedame Ina.

Nadat Prins Henk de 1e en Prinses Gerda hartelijk werden bedankt door grootvorst Ben Hilferink voor een fantastisch carnavalsjaar, was het tijd om de nieuwe Prins binnen te halen. Deze werd op ludieke  wijze met een skelter naar binnen gereden met daarachter 2 grote kasten op wielen. Waaruit, na het aftellen, de nieuwe Prins en Prinses te voorschijn kwamen.

Na het installeren en voorlezen van de proclamatie was de Prinsenwissel een feit en gaan de Blaospiepkes het nieuwe carnavalsjaar in met Prins Johan, Prinses Diana en Pagedame Ina. Zij zullen er weer een geweldig carnavalsjaar van maken. Hierna werden de bevriende carnavalsverenigingen met een onderscheiding beloond voor hun komst.

Na het officiële gedeelte waren er nog verschillende optredens en sketches en muziek, daarna ging het feest nog tot in de late uurtjes verder.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden