Opening expositie ‘Tijdgeest’ in Velp op 8 december

Foto: Nieuwe Ruimte

VELP – Op zaterdag 8 december start in Nieuwe Ruimte de expositie ‘Tijdgeest’. In deze expositie laten de deelnemende kunstenaars zien hoe zij de tijd waarin wij nu leven ervaren.

De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 8 december om 14.00 uur.

‘Tijdgeest’ daagt de kunstenaars die meedoen aan de expositie uit om de schoonheid van onze tijd te tonen, en de lelijkheid ervan. Om uitdrukking te geven aan de onzekerheid en onveiligheid die veel mensen ervaren. Hoe zij het mondialer, ‘kleiner’ worden van de wereld beleven.

Nieuwe Ruimte biedt Rhedense kunstenaars een platform om hun werk aan de inwoners van de gemeente Rheden (en daarbuiten) te presenteren. In deze expositie zijn ook drie gastexposanten te zien, Jolanda Peeters, Kim Schonewille en Shahaila Winklaar.

Nieuwe Ruimte vind je aan Den Heuvel 32 in Velp. De expositie ‘Tijdgeest’ is op zaterdag en zondag gratis toegankelijk van 12.00 – 17.00 uur en duurt tot en met 20 januari 2019.

Over Nieuwe Ruimte

De Stichting Nieuwe Ruimte is een initiatief van een groep kunstenaars uit de gemeente Rheden. De stichting streeft naar contact tussen kunst en inwoners van Rheden. De Stichting Nieuwe Ruimte heeft ongeveer 70 betalende donateurs.

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.nieuwe-ruimte.nl/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden