En een spektakel was het! Jaarconcert Drum & Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt

VELP – Dit jaar bleek het jaarconcert, op zaterdag 1 december 2018, van Drum & Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt uit Velp inderdaad een waar spektakel te zijn geworden!

Het jaarconcert werd dit jaar niet alleen gegeven door Drum & Showfanfare Mr. H.M van der Zandt maar ook de Drum & Showfanfare Red & Black uit Giesbeek was van de partij. Dit alles is gebeurd onder leiding van dirigent Rudy Böhmer die als dirigent aan beide verenigingen verbonden is.

Nadat iedereen welkom was geheten door de voorzitter van Drum & Showfanfare Mr. H.M van der Zandt, opende de Drum & show fanfare Red & Black uit Giesbeek het concert met een 5-tal nummers.

Hierna was het de beurt aan Drum & Showfanfare Mr. H.M van der Zandt, zij speelden ook een aantal nummers.

Aad Boes, een muzikant maar vooral vrijwilliger, staat al meer dan 34 jaar achter de bar maar doet ook allerlei andere klussen voor de vereniging. Hij werd bedankt en speciaal voor hem was er een muziekstuk geschreven door Rudy Böhmer. De Gena – Mars, hij en zijn vrouw ontving deze mooi ingelijst naast een prachtig boeket bloemen. Waarna de mars werd gespeeld.

Na de pauze speelde de twee bands gezamenlijk nog een aantal nummers waaronder een medley van Abba en Spanish eyes.

In de pauze kon men loten kopen waarmee diverse prijzen te winnen waren. De verenigingen kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie ook op: https://vanderzandtvelp.nl/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden