Duizenden mensen bezoeken 4e editie Dickens Festival Velp

VELP – De 4e editie van het Dickens Festival Velp is wederom een groot succes geworden! Nog nooit waren er zo veel figuranten, zelfs het college van burgemeester en wethouders van gemeente Rheden was in gepaste kledij urenlang aanwezig op dit prachtige evenement.

Duizenden bezoekers

Hoewel in de vroege ochtend het weer roet in het eten leek te gaan gooien…, er viel flink veel regen in de ochtend, werd de opening om 12 uur in een waterig zonnetje door een kanonschot kracht bij gezet.

Op dat moment was het al zeer druk, en dit bleef, ondanks de regenbuien die soms vielen het straatbeeld bepalen. In de Emmastraat was het op veel momenten schuifelen en slenteren geblazen. Veel figuranten hadden stukjes ingestudeerd en overal op de markt, met leuke originele producten en koopwaar, was van alles te doen.

Kinderen genoten van de poppenkastvoorstellingen, in de kerk waren diverse optredens en de kraamhouders waren bijna allemaal gekleed in Dickensstijl.

1e lustrum 2019

De organisatie mag zeer tevreden zijn, samen met de vele vrijwilligers die actief waren vooraf, tijdens en na dit festival! Ze hebben een prachtige 4e editie van het Dickens Festival Velp neergezet! Volgens de organisatie wordt er in 2019 een nog mooier lustrum gevierd van het Dickens Festival te Velp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s en kijk naar de onderstaande aftermovie van Luc Wemers van http://www.beeldmixer.nl/

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden