Kerstmarkt Laag-Soeren in en om De Harmonie weer groot succes!

LAAG-SOEREN – De gezelligste kerstmarkt van dit jaar vond plaats op 15 december 2018 rond en in Café Restaurant De Harmonie in Laag-Soeren.

Vanaf 16:30 kon men echt ‘Kerst’ beleven. Lekker eten, drinken, struinen langs sfeervolle kramen, luisteren naar muziek, kijken naar toneel en vooral het proeven van de ongelofelijke sfeer. Alles in en rond De Harmonie ademde ‘Kerst’.

Het is wel erg koud maar gelukkig droog, op kou kun je je kleden maar met regen komt er niemand, was een veel gehoorde zin. Maar de kraamhouders hadden geen klagen er werd weer veel verkocht aan de vele bezoekers van de markt. En anders kon men binnen in het restaurant onder het genot van een drankje opwarmen en genieten van verschillende optredens van de toneelgroep ‘Troep’ of later op de avond van de band “Kleedkamer 2“.

“Het is weer erg druk op deze fantastische markt meest mensen uit Laag Soeren hebben een kraam gehuurd en verkopen eigengemaakte kerstspullen of komen een kijkje nemen of hebben op een of andere manier er aan mee geholpen”, aldus Stef & Ellen, uitbaters van Café Restaurant De Harmonie. “Het is echt een dorpsfeestEr heeft zelfs een standhouder uit zeeland gebeld of hij alstublieft met zijn mosterdauto mocht komen (hij verkocht Zeeuwse Mosterd-Ketchup), helemaal uit zeeland een plaatsje dicht tegen de Belgische grens zij knoopte er gelijk een gezellig weekend aan vast in ons hotel.”

De Kerstmarkt liep in de avond naadloos over in het Kerstschieten van voetbalvereniging SCS in het Café. Het was ook voor de tweede keer weer een zeer geslaagde kerstmarkt.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden