Tante Sabien een gezellig, knus winkeltje vol mooie tweedehands kinderkleding

ADVERTORIAL – Een gezellig, knus winkeltje vol mooie tweedehands kinderkleding. Velen van u weten nu dat het om Tante Sabien in Velp gaat. De winkel, te vinden op het hoekje van de Noorder Parallelweg en Emmastraat aan het spoor.. En juist dat plekje aan het spoor maakt het voor veel kinderen een favoriete plek, veilig met je neus tegen het glas naar alle treinen kijken.

De winkel is gevestigd in een voormalige bakkerij, waarvan nog authentieke details in het pand aanwezig zijn.

In de zomer van 2018 heeft Tante Sabien haar winkel een mini-make-over gegeven en haar selectieprocedure weer wat aangepast. Het aanbod is zeer divers, compleet verrassend en mooi van kwaliteit. Kom snel eens kijken naar dit gezellige, authentieke winkeltje, waar zeker ook aandacht is voor duurzaam ondernemen. Zoek je nog een warme skibroek, jas of vest? Kom dan zeker een kijkje nemen want daar hangt de winkel nu vol mee!

(Tekst gaat door onder de foto)

Tante Sabien Velp

Heb je zelf ook veel mooie merkkleding van je kinderen en zou je het naar Tante Sabien willen brengen voor de verkoop? Kijk dan vooral even op de website. Daar staan de ‘spelregels’ beschreven.

Winterkleding brengen, is in december niet meer mogelijk want de winkel hangt vol genoeg. De eerste twee weken na de kerstvakantie is de voorjaarskleding voor 2019 alweer van harte welkom!

Tante Sabien Velp

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden