Nieuwjaarsconcert Isseltaler Musikanten in Laag-Soeren

Foto: Isseltaler Musikanten

LAAG-SOEREN –  Het traditionele Nieuwjaarsconcert van de Isseltaler Musikanten vindt op zondag 13 januari 2019 plaats bij Hotel Café Restaurant De Harmonie te Laag-Soeren.

De Harmonie is gevestigd aan de Harderwijkerweg 35. De zaal gaat open om 10.30 uur. Het concert begint om 11.30 uur.

De toegangskaarten à € 8,50 voor het concert zijn voor aanvang aan de zaal verkrijgbaar maar kunnen ook telefonisch of per e-mail gereserveerd worden: 026-382 02 45 / [email protected], of via de agenda op de website www.isseltalermusikanten.nl. Ook zijn kaarten via de e-Ticketshop van het orkest te bestellen, zodat de bezoekers de kaarten direct thuis veilig kunnen betalen en kunnen printen.

Isseltaler Musikanten

De ‘Isseltaler Musikanten’ hebben hun standplaats in Rheden en is uitgegroeid tot een toonaangevende kapel die gespecialiseerd is in de Böhmische Egerländermuziek. Door telkens weer gerenommeerde dirigenten aan te trekken heeft het orkest deze groei doorgemaakt en is het orkest na meer dan 40 jaar nog springlevend.

Er is gebleken dat er een behoorlijke groep liefhebbers van mooie stemmige blaasmuziek is, die de weg naar de optredens van de Isseltaler Musikanten weet te vinden. Met gemiddeld 12 optredens per jaar zijn de muzikanten op de Bühne te vinden. Niet alleen in Nederland, maar ook bijvoorbeeld in Hamminkeln (Duitsland) bij feesten van de destilleerderij van de befaamde Isseltaler Kruidenlikeur en in Tramin (Zuid-Tirol) zijn de Isseltaler Musikanten graag geziene muzikale gasten.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden