Start het nieuwe jaar sportief met inschrijven voor de Beko Jutbergtrail in Dieren!

Foto: AV Gelre

DIEREN – Is je goede voornemen in het nieuwe jaar lekker te gaan sporten?  Dan is het inschrijven voor de Beko Jutbergtrail  in Dieren een geweldige kans. Deze uitdagende trail vindt plaats op zaterdag 23 februari.

Meerdere afstanden

Er zijn verschillende afstanden uitgezet zodat elke loper aan zijn of haar trekken komt: 7,5, 15,2, 21,1 en zelfs 30,4 kilometer. De Beko Jutbergtrail start zaterdag 23 februari op de atletiekbaan van AV Gelre aan de Kolonieweg in Dieren. De lopers starten vanaf 10.30 voor de 21,1 km en 30,4 km. De 7,5 en de 15,2 starten om 11.15 uur.

(Tekst gaat door onder de foto)

Beko Jutbergtrail

Nieuwe naam

De verandering van de naam van Gelre Jutbergtrail  naar Beko Jutbergtrail heeft alles te maken met het sponsorcontract dat de organisatie heeft afgesloten met Beko (je weet wel, die sponsor van FC Barcelona). Wedstrijd en organisatie blijft in handen van de enthousiaste vrijwilligers van AV Gelre. En wat ook blijft is dat je je tijdens het lopen in het buitenland waant. Je loopt door de paden en lanen van de heuvelachtige bossen van Nationaal Park “De Veluwezoom”  inclusief een aantal pittige beklimmingen en mooie afdalingen!

Schrijf je vast vooraf in zodat je verzekerd bent van een startbewijs. Dit kan tot 17 februari via www.inschrijven.nl. of ter plekke tot een half uur voor de start.

Meer informatie over de Jutbergtrail en de mogelijkheid tot voorinschrijven kun je vinden op onze nieuwe website. Of stuur een mail naar: [email protected].

Beko Jutbergtrail

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden