Kletsen en kniepertjes

Foto: Pollografie

ELLECOM – De kerk barstte bijna uit haar voegen. Zondagmiddag 6 januari stroomde het mooiste gebouw in Ellecom vol met dorpsgenoten die elkaar onder het genot van zelfgebakken kniepertjes, glühwein en kweeperen-gelei een gelukkig 2019 toewensten.

Mooi om te zien hoe de Ellecommers de mouwen opstroopten om de traditionele nieuwjaarsborrel op te luisteren met kunst, muziek en hapjes. En mooi om te horen hoe de kerk gonsde van buurtgenoten die elkaar nog steeds van alles te vertellen hebben. Met moeite werden de gesprekken onderbroken voor de lancering van de website www.inellecom.nl, een optreden van Lief & Leed en een performance van niemand minder dan Bram Boender.

Een goed bezochte en geslaagde nieuwjaarsborrel van Ellecoms Belang en Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom. Dit wordt een geweldig 2019!

Ellecoms Belang

Het adres van de website is, www.inellecom.nl Met deze naam onderstreept Ellecoms Belang, de initiatiefnemer van de site, hun doel: coördineren, verbinden en initiëren. Als belangenvereniging willen zij een website voor alle Ellecommers. Ze verwachten dat de naam InEllecom voor alle dorpsbewoners heel snel nét zo vanzelfsprekend wordt als Ellecoms Belang.

(Foto’s: Pollografie)

Nieuwjaarsreceptie Ellecom

Lancereing website Ellecoms Belang

'
article
132717
De kerk barstte bijna uit haar voegen in Ellecom
ELLECOM – De kerk barstte bijna uit haar voegen. Zondagmiddag 6 januari stroomde het mooiste
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/132717/kletsen-en-kniepertjes/
2019-01-10T16:32:15+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/01/10163057/Ellecoms-Belang-Nieuwjaarsreceptie.jpg
Ellecoms Belang, Kniepertjes, Nieuwjaarsreceptie, rheden.nieuws.nl, www.inellecom.nl
Nieuws