Tamara Onos geeft boekpresentatie van haar thriller ‘Onder Invloed’

Foto: Tamara Onos

ELLECOM/DE STEEG – Zondagmiddag 3 februari om 15:00 uur, vindt in De Boecop in de Steeg de boekpresentatie plaats van de psychologische thriller ‘Onder Invloed’, geschreven door de Ellecomse auteur Tamara Onos.

De lancering heeft de vorm van een mini-symposium. Onder de sprekers bevinden zich Ellecommers Mathilde Stuiver en Peter Verhoeff. Beeldend kunstenaar Marco Arwert, ontwerper van de cover van het boek, exposeert zijn kunst tijdens het evenement. De presentatie is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden.

Onder invloed is het thrillerdebuut van Tamara Onos en de eerste in een serie over Renske Nijland. Tijdens haar hardlooprondje door de Havikerwaard wordt Renske ingeschakeld bij een reanimatie. Wanneer het slachtoffer overlijdt, doet de politie het ongeval af als dood door dronkenschap. Door haar werk als expert gevaarlijke stoffen, vermoedt Renske echter dat er meer aan de hand is.

Onder invloed (ISBN 978-94-91875-78-6) is vanaf 3 februari verkrijgbaar bij http://www.LetterRijn.nl, boekhandels en Bol.com.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen