Nieuwe Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw: Dick Jurriëns

RHEDEN – Op zaterdag 19 januari is tijdens de Pronkzitting van Cv. De Heiknüüters op stijlvolle wijze de Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw bekend gemaakt, namelijk Dick Jurriëns

Nadat iedereen zijn hand moest opsteken en men op basis van de antwoorden op een aantal vragen de hand omhoog moest houden of naar beneden halen, bleef er na een aantal vragen slechts één hand omhoog: die van de heer Dick Jurriëns.

Na een kort overzicht van zijn levensloop en de activiteiten die hij voor de gemeenschap heeft uitgevoerd kreeg Dick Jurriëns de zilveren speld opgespeld en de bijbehorende oorkonde overhandigd.

De uiteindelijke ridderslag zal plaatsvinden op zaterdag 23 februari 2019 om 15:30 uur bij de Rhedense Leeuw op het Meester B. van Leeuwenplein en worden uitgevoerd door de heer Cees Staats.

De avond werd verder ingevuld met optredens van de minigarde “De Madeliefjes” en dansgarde “De Heidebluumkes”, sketchjes door diverse leden van de carnavalsvereniging en muziek van Big Noise en ons huisorkest “Lang & Breed”.

Na afloop van het officiële gedeelte brak het feest los dat tot in de kleine uurtjes duurde. De Heiknüüters kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde en heel gezellige Pronkzitting.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden