Vrouwengroep Internationaal in Dieren

Foto: Vrouwengroep Internationaal

DIEREN –┬áHet is weer tijd voor de maandelijkse internationale vrouwengroep in Dieren. Er zijn een aantal bijeenkomsten geweest om kennis te maken en een onderwerp te bespreken. Onder begeleiding van Marianne ontmoeten vrouwen uit verschillende culturen elkaar op 31 januari om 13.15 uur.

Het programma duurt tot 14.45 uur. Het is in het Duynhuis, van der Duyn van Maasdamstraat 63.

Het thema van deze bijeenkomst is gedichten.

Deelnemers wordt gevraagd om een gedicht uit eigen land mee te nemen; vertaald naar het Nederlands. Samen worden de gedichten voorgelezen en besproken. Altijd is er ruimte voor een kop koffie/thee en een goed gesprek.

Lijkt het u ook interessant? Kom ook! Er is volop ruimte om het programma met elkaar vorm te geven.

Waarom een vrouwengroep?

Marianne en bezoekers voelen dat er behoefte is aan een plek en ontmoetings-middagen voor alle vrouwen, ongeacht kleur, afkomst of geloof: samen koffie drinken, elkaar ontmoeten, iets lekkers erbij en uitstapjes maken. Een thema bespreken of creatieve middagen, vrouwen dragen zelf het thema aan en indien mogelijk presenteren ze het thema. Met elkaar zoeken naar wat ons verbindt. Gewoon even een moment voor onszelf en ontmoeting met een ander.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Vrouwengroep Internationaal kunt u contact opnemen met Marianne en Dorette via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden