Forest Jazz Band in Café Restaurant De Harmonie te Laag-Soeren

Foto: Forest Jazz Band

LAAG-SOEREN – Er is goed nieuws voor de jazz liefhebbers in Laag-Soeren en verre omgeving, want het huisorkest van de Stichting Jazzsociëteit Laag Soeren (Forest Jazz Band) zet op zondagmiddag 10 februari de nostalgische reeks optredens in Café Restaurant De Harmonie te Laag-Soeren voort!

De heren hebben er weer ontzettend veel zin in en zijn van plan er in 2019 weer een swingend jaar van te maken. De band is in 1977 opgericht en heeft in heel veel Nederlandse jazzclubs en jazzfestivals gespeeld. Ook waren er tournees naar de Ned.Antillen en Australië.

De Forest Jazz Band speelt een stijl die veel lijkt op de Eddy Condon formaties,die vlak na de oorlog in Amerika op de voorgrond traden. Het element swing is duidelijk een kenmerk van deze soort jazz  muziek. Het is een soort muziek waar je niet stil bij kunt blijven zitten en waarbij de dansliefhebbers zeker aan hun trekken kunnen komen.

De bezetting is deze middag:

  • Petro Wijnen,trompet (gastspeler)
  • Peter Swart,klarinet/sax
  • Ton Bos,trombone/trompet
    Harald Haverkorn,piano
  • Marc Muyzer,gitaar
  • Ludo Deckers,bas
  • Willem v.d.Toorn,drums(gastspeler)

Graag ziet de Forest Jazz Band u in groten getale komen op zondagmiddag 10 februari naar Cafe Restaurant De Harmonie, Harderwijkerweg 35, 6957 AB, Laag Soeren.

Aftrap: 15.00 uur, De entree is vrij!! Wat houdt u tegen? Alle gezellige mensen zijn welkom, zegt het voort!!

Kijk voor meer informatie ook op: www.theforestjazzband.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen