Actie Kerkbalans van start!

Foto: Protestantse gemeente Dieren

DIEREN – Zaterdag 19 januari is de Actie Kerkbalans 2019 van start gegaan. Samen met vele kerken in het hele land luidde die dag om 13:00 uur ook de kerkklok van de Ontmoetingskerk als start van deze actie.

Voorafgaand aan het luiden van de klok sprak Lejon Maaskant, voorzitter van het College van Kerkrentmeesters, alle lof voor de ruim 60 vrijwilligers die deze dagen op pad zijn voor deze jaarlijkse landelijke geldwervingsactie.

Gastspreker was Sander van Bodegraven, voorzitter van Stichting Het Duynhuis. Bevlogen vertelde hij over het Duynhuis, een plek in Dieren, bruisend van activiteiten, ontmoeting en bedrijvigheid van en door mensen die passen in de 3 pijlers armoedebestrijding, participatie en circulaire economie. Ontwikkeling van mensen, maatschappelijk effect (geen winstoogmerk) en samenwerking tussen de deelnemers in dit Duynhuis, is waar het allemaal om draait.

De Protestantse gemeente Dieren steunt dit initiatief van harte. De Actie Kerkbalans maakt het mede mogelijk dat de Protestantse gemeente kan blijven bestaan en daarmee ook belangrijke maatschappelijke initiatieven als het Duynhuis kan blijven steunen.

Lees meer over de Actie Kerkbalans op: www.pkndieren.nl/kerkbalans.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen