Huisdier van de week: Ontmoet Rinti!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Rinti is een bonk energie, lange wandelingen maken heeft hij nodig. Spelletjes, zoals speuren, zal hij ook leuk vinden, hoewel hij dat nog wel moet leren. Sowieso kan hij nog wel wat opvoeding gebruiken, iemand met tijd, geduld en ervaring kan een fijn maatje aan hem krijgen.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Rinti.

Rinti - Dierentehuis Arnhem en omstreken

 

Diernummer: 26183

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/rinti/

Heeft u interesse? Geeft u Rinti een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

Rinti - Dierentehuis Arnhem en omstreken

Dierentehuis Arnhem e.o.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden