Drukte bij de Snuffelmarkt

Markt in 2015
Markt in 2015
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op zondag 3 februari liep De Dumpel in Velp weer vol. Niet met water, zwemmers of sporters, maar met verkopers en koopjesjagers, op zoek naar die ene DVD, dat mooie jurkje dat zó goed bij je ogen kleurt of dat ene hebbedingetje dat nog ontbreekt in de verzameling.

Net als elke twee maanden opende De Dumpel haar deuren voor mensen die met een portemonnee kleingeld de hal betraden erop hopend om met een volle shopper leuke spulletjes de hal weer te verlaten. En het aanbod was weer divers, van kleding tot speelgoed en van houten maskers tot oude mobielen telefoons.

De hal rook naar koffie en soep

Al voor het middaguur overschreed het bezoekersaantal de honderd. Al snel liep de hal, waar plaats was voor ruim 100 tafels, lekker vol met bezoekers van alle leeftijden. Hollandstalige muziek klonk uit verschillende radio’s en de hal rook naar koffie en soep.

Links en rechts wisselden spullen van eigenaar, soms even onderhandelen over de prijs, want alles is natuurlijk altijd te duur. “We zijn wel Nederlanders, natuurlijk,” roept een klant, “elke euro is er één! Toch weer mooi een kop koffie verdient!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen