Feest vanwege afronding werkzaamheden zuidzijde Traverse Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op zaterdag 16 februari is het feest aan de zuidzijde van het station te Dieren. Traverse Dieren viert dan het gereedkomen van de werkzaamheden aan dezelfde zuidzijde van het station. Zaterdag 16 februari 13:00 – 16:00 uur, Busplein bij Station Dieren

Informatie

De werkzaamheden van Traverse Dieren in het zuidelijke stationsgebied zijn klaar. Zaterdag 16 februari 2019 viert provincie Gelderland dit graag samen met alle Dierenaren. U bent tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom op het busplein langs het stationsplein in Dieren. Om 13.30 uur verricht gedeputeerde Conny Bieze een officiële handeling.

Feest

U geniet deze zaterdagmiddag van muziek, hapje & drankje en diverse activiteiten voor jong en oud. De jongste gasten kunnen schatgraven, in de zweefmolen en genieten van een springkussen. Verder worden er fietstips gegeven en is er cabaret voor tieners en volwassenen.

Aanmelden

Meedoen met het schatgraven, de fietsclinic of de cabaretvoorstellingen bijwonen? Meld u dan snel aan. Zo bent u verzekerd van een plekje. Voor de andere activiteiten en het bijwonen van deze opening hoeft u zich niet aan te melden.

Kleurplaat

We nodigen alle kinderen tot en met 12 jaar uit om de kleurplaat ‘het nieuwe stationsplein’ (PDF 2,25 MB) in te kleuren. De kleurplaten kun je tot 10 februari 2019 inleveren bij het informatiecentrum Traverse Dieren, Spoorstraat 50 te Dieren. Wie weet maak je kans op een leuke prijs. De winnaars worden op 16 februari 2019 bekend gemaakt.

Stempelkaart

Voor schoolgaande kinderen is een stempelkaart beschikbaar. We delen deze de komende tijd uit op scholen en ze zijn beschikbaar in de feesttent op het Stationsplein. Met de stempelkaart kunnen de kinderen meedoen met alle activiteiten en een portie poffertjes halen. Alle stempels gehaald? Dan staat er een leuk presentje voor ze klaar!

Programma

  • 13.00 Start activiteiten op de feestlocatie
  • 13.30 Uitreiking winnaars kleurplaat door Conny Bieze
  • 15.00 Einde officiële programma
  • 16.00 Einde alle activiteiten

Traverse Dieren

Het gebied rondom het station Dieren is de afgelopen jaren grondig verbeterd. Ook de verbinding tussen Ellecom en Dieren is volledig vernieuwd. Belangrijk onderdeel van het plan is de aanleg van de 600 meter lange tunnelbak voor doorgaand verkeer ter hoogte van het station. De tunnel realiseert een verbeterde doorstroming van het verkeer en via de overkapping is er een betere verbinding ontstaan tussen Dieren noord en Dieren zuid. Het laatste onderdeel van Traverse Dieren, de bouw van de spooronderdoorgang aan de Kanaalweg, is naar verwachting in maart 2020 klaar.

Neem bij vragen contact met ons op via [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen