Inschrijving geopend voor kindermuziekproject in de Kroeseboom in Rheden

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

RHEDEN – Basisschool Mauritius, Kindcentrum Puck & Co, muziekdocenten en Cultuurbedrijf RIQQ organiseren een kindermuziekproject ‘Instrumentenpitch’ voor kinderen vanaf groep 5 in de Kroeseboom in Rheden. De inschrijving hiervoor is geopend.

Kennismakingsproject

Instrumentenpitch is een muzikaal kennismakingsproject. Kinderen leren onder leiding van vakdocenten snaar-, strijk- en blaasinstrumenten kennen. De kinderen spelen samen in groepjes; samen spelen geeft plezier! Bij het leren spelen van een instrument komt niet alleen talent kijken, maar ook is het de kunst om het plezier erin te houden. Door dit project kunnen kinderen na een gratis proefles nog iets langer blijven om het instrument beter te leren kennen.

De Grote Ouverture

Voor de kinderen van basisschool Mauritius start het project met de Grote Ouverture op 19 februari. Na deze start kiezen de kinderen een groep instrumenten waarmee ze verder gaan werken. Het vervolg is een serie van 3 lessen op 15, 22 en 29 maart van 16.00-17.00 uur in de Kroeseboom. Aansluitend aan de laatste les is er een Open Podium voor publiek van ouders en familie. De docenten geven de kinderen en hun ouders een passend advies over hoe ze verder kunnen met muziek in de vrije tijd.

Alle kinderen vanaf groep 5 uit Rheden kunnen meedoen. De eigen bijdrage voor de ouders is € 10,00 voor het hele project. Zij kunnen zich inschrijven tot 25 februari via www.sjorssportief.nl of [email protected].

Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Mirjam Mudde, artistiek coördinator: [email protected]

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden