Heeft uw zoon/dochter keuzestress voor een goede VMBO-school?

Foto: Aeres VMBO Velp

VELP – Als geen ander weet Aeres VMBO dat het moeilijk is om een nieuwe school te kiezen. Maar het moet nu toch echt gebeuren, niet alleen kinderen, maar ook ouders hebben last van ‘keuzestress’.

“Waar voelt mijn kind zich prettig bij, wat vind ik als ouder belangrijk?”

Dit zijn misschien zomaar vragen die er in u opkomen. Op woensdag 27 februari om 19.30 uur bent u als ouder van harte welkom bij Aeres VMBO Velp om alle vragen te stellen!

Op zoek naar een school voor uw zoon of dochter en nog niet een scholenmarkt of open dag van Aeres VMBO meegemaakt? Op woensdag 27 februari om 19.30 uur staan leraren, personeel én leerlingen voor u klaar. Ze vertellen die avond hoe zij het onderwijs vormgeven en hoe ze de leerlingen een veilige en goede opleiding in het vmbo kunnen geven. Naast enkele workshops staan ook de zorgcoördinatoren voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen.

Geen loting of wachtlijst

Tot en met 15 maart is er geen loting of wachtlijst voor leerlingen uit groep 8. Iedereen is welkom in klas 1. Ná 15 maart wordt een aanmelding van een leerling in behandeling genomen zolang er plaatsingsruimte is. In klas 2 zijn er volgend schooljaar tevens plaatsen vrij.

Aeres MBO Velp, PInkenbergseweg 5f, 6881 BA, Velp. Telefoonnummer 088-020 5200. Mail: [email protected]. Site: www.aeresmbo-velp.nl.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0