Start inschrijving Koningsmarkt Velp 2019 op vrijdag 15 februari

Foto: Velp voor Oranje

VELP – In Velp zal op 27 april weer de grootste Koningsmarkt van Gelderland plaatsvinden. Ook in dit jubileumjaar (125 jaar) van de Oranjevereniging Stichting Velp voor Oranje kan je weer grote drukte verwachten in het centrum van Velp, de Rozendaalselaan en de Burgemeester Brandtlaan.

De inschrijving voor de Koningsmarkt 2019 start op vrijdag 15 februari om 21.00 uur. Inschrijven kan alleen via de website www.velpvoororanje.nl onder het kopje Koningsdag.

Betalen kan alleen met iDEAL. Als die iDEAL betaling niet direct volgt op de inschrijving halen we de inschrijving door.

Dit jaar gaat de organisatie sneller de kraamnummers toewijzen. In maart willen ze de eerste kramen inplannen en krijgen de inschrijvers bericht over de toegewezen plek. Daarna kan er op de nog beschikbare plaatsen worden ingetekend.

De Koningsmarkt op de Rozendaalselaan is uitsluitend voor particulieren die tweedehands spullen aan de man brengen. Er is geen plaats (meer) voor catering. Je kunt je nu ook opgeven voor de mailinglijst. Je krijgt dan een paar dagen voor de start van de inschrijving een mailtje. http://eepurl.com/gfna45

Er wordt ook weer een Kleine Koningsmarkt voor Velpse verenigingen en stichtingen georganiseerd die in een kraam hun idealen kunnen verkopen. De kraam is niet bedoeld voor verkoop van goederen, eten en drinken etc.

De Braderie voor professionals op de Hoofdstraat-Emmastraat wordt georganiseerd door de winkeliersvereniging Biz Centrum Velp. Het aanmeldingsformulier daarvoor vind je achter deze link: https://goo.gl/forms/mLbr230JHBU1bjup1

De organisatie van de kleedjesmarkt op het Burgemeester Brandtplein is in handen van de Buurtvereniging, meer info kunt u te zijner tijd vinden op http://www.burgbrandtplein.nl/

De plattegronden van de markt staan achter deze link:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden