Toerfietsvereniging Veluwerijders 50 jaar jong

Foto: Veluwerijders

DIEREN – De Regionale Toerfietsvereniging Veluwerijders uit Dieren viert in 2019 het 50 jarig bestaan. En wie iets te vieren heeft trakteert.

Gedurende het jubileumjaar staan diverse activiteiten geprogrammeerd.

De vereniging onder meer bekend van de organisatie van de jaarlijkse Vael Ouwe tocht, telt 165 leden die zeer actief zijn op de toerfiets. Met recht kan gezegd worden dat de vereniging 50 jaar jong is. Onder het mom “Gezelligheid en genieten” worden jaarlijks duizenden kilometers verreden.

Met trots wordt hierna een overzicht gegeven van de te verwachten activiteiten.

  • Begin maart de openingsrit met een feestelijke afsluiting op een unieke locatie.
  • Eind mei een fantastisch 2 Daagse arrangement naar Münsterland in Duitsland.
  • Begin juli staat de jubileumtocht gepland. Aan het einde opgeluisterd met een smakelijke brunch voor alle deelnemers. Hierna staat een heuse receptie gepland.
  • Tot slot zal eind augustus een zogenaamde Hap en Trap tocht worden uitgezet.

Nu kun je zeggen; ‘dat vind ik ook wel leuk’. Welnu, de vereniging nodigt jou van harte uit om vrijblijvend mee te doen.

Meld je aan en fiets een aantal keren vrijblijvend mee. De vereniging kent meerdere groepen met een eigen gemiddelde snelheid. Jouw snelheid zit hier ongetwijfeld bij.

Maak kennis met de voordelen van het fietsen in een groep. Lekker meefietsen uit de wind achter de rug van je maatje. Komen op verrassende plaatsen, de gezelligheid van samen koffiedrinken etc.

Is jouw interesse gewekt? kijk dan op de website Veluwerijders.nl onder de knop Informatie of stel je vraag via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen