Huisdier van de week: Ontmoet Sky!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Sky is een vrolijke en energieke hond ze is nog onzeker in nieuwe situaties onder andere bij vreemden. Haar gedrag laat duidelijk zien dat ze erg enthousiast is, maar het nog wel spannend vindt om nieuwe mensen te ontmoeten.

Ze laat dit goed merken door te blaffen en te springen. Sky heeft behoefte aan duidelijke begeleiding, die haar grenzen stelt. Wanneer ze eenmaal gewend is aan haar nieuwe baas en omgeving, is ze erg aanhankelijk en baasgericht.

In de omgang is het een drukke hond die haar energie goed kwijt moet kunnen, niet alleen met wandelen maar ook met hersenwerk. Ze heeft buiten en in huis nog opvoeding en sturing nodig.

Buiten aan de lijn is ze onstuimig en trekt en heeft nog moeite met alleen thuis zijn, dit moet worden opgebouwd. Sky is niet gewend om met katten in een huis te wonen, buiten rent ze er het liefste hard achteraan. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Sky niet bij kleine kinderen en kleine huisdieren.

Sky

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Sky.

Sky

Diernummer: 26774

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/sky/

Heeft u interesse? Geeft u Sky een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden